Windhondenvereniging Voordewindhond - adoptie Wind Tegen - Whippet windhond - Vincent
Windhondenvereniging Voordewindhond - adoptie Wind Tegen - Whippet windhond - Vincent

VINCENT

 

Vincent is een gestroomde tweejarige whippet die op zoek is naar een nieuw huis. Zijn eerste zes maanden waren niet bepaald gezellig, maar daarna verhuisde hij naar een nieuw huis dat hij deelde met twee andere niet-windhonden.

 

Vincent is eerder van de afwachtende soort dan van een vrolijke frans. Maar vergis u niet; zodra hij eenmaal vertrouwen heeft in zijn mensen, dan is hij de opgewektheid zelve. Andere honden vindt hij niet een eerste levensbehoefte, maar net als in zijn verstandhouding met mensen, is het bij honden ook zo dat als hij ze eenmaal goed kent, de kou echt van de lucht is. Dan wil hij graag rennen en spelen.

 

Deze vriendelijke Whippet loopt opvallend keurig aan de lijn, maar kan ook prima loslopen. Dan luistert hij ook nog als de beste. Sterker nog, hij komt steeds even kijken of zijn mens er nog wel is. Wie wil Vincent een goed en warm huis bieden? U zult een fantastische vriend aan hem hebben.

Wie zou Vincent voor de rest van zijn leven willen begeleiden? U? Meld u dan bij 06 12281478 of stuur een mail naar bemiddeling