Voordewindhond - whippet - teef - Cato
Voordewindhond - whippet - teef - Cato

Cato

 

Cato is een opgewekte, redelijk zelfverzekerde jonge whippet, die nog wel een paar maanden op haar tweede verjaardag moet wachten. Cato heeft twee enorme passies in het leven. Een daarvan is bewegen: lang en hard en vaak.  De andere is  eten: veel, vaak en lekker. Toch is ze ook een typische whippet en vindt ze op zijn tijd op de bank hangen ook heel fijn. Om over in bed slapen maar niet te spreken. Gehoorzaamheid is niet helemaal haar ding, maar de positieve aandacht die volgt als ze wel gehoorzaam is, die vindt ze uitgesproken fijn. En een brokje doet werkelijk wonderen.

 

Cato komt uit een huis waar nog meer whippets wonen, dus zij is op zich hondengezelschap gewend, maar we denken dat ze misschien ook wel gelukkig is als ze ergens koningin-alleen mag zijn.

 

Wij zoeken voor haar sportieve mensen die enige whippetervaring hebben ook genoegd tijd en energie  over hebben om wat met Cato te ondernemen, en die  haar bewegingsdrang begrijpen.

Denkt u dat Cato misschien precies de juiste whippet voor u is? Meld u dan bij 06 12281478 of stuur een mail naar bemiddeling