Iets doen?

Lidmaatschap

 

Voordewindhond is een vereniging en het belangrijkste kenmerk van een vereniging is dat hij leden heeft. Leden zijn prettig voor ons, omdat we een beetje kunnen inschatte wat er aan contributies binnen komt. Dit in tegenstelling tot stichtingen die afhankelijk zijn van meestal incidentele donaties. Dan moet je altijd maar afwachten wat je financiële positie is.

 

Het ledenaantal schommelt al geruime tijd rond de honderd, waarbij u eerder aan ietsje onder de honderd dan over de honderd moet denken. Dat zou eigenlijk wel beter moeten kunnen, vooral als we kijken naar de ledenaantallen van een aantal rasverenigingen –die gunnen wij hun leden natuurlijk

 

We zouden het daarom echt fijn vinden als u zou besluiten het ledenbestand van Voordewindhond te verstevigen. De jaarlijkse contributie is bescheiden: € 30 voor een individueel lid en € 20 voor een gezinslid.

 

Ik steun Voordewindhond en word lid!

Wat krijgt u daarvoor terug?

 

Helaas niet zo heel erg veel tastbaars. U krijgt wel onze nieuwsbrief vier keer per jaar toegestuurd, net als een uitnodiging om aan de jaarvergadering deel te nemen, en aan de daaraan traditioneel voorafgaande gezellige hondenactiviteit (bijvoorbeeld coursen, agility of hooperen). U kunt ook elke maand meedoen met de losloopwandeling op de zandvlakte in Kootwijk.

 

Het belangrijkste dat u wel krijgt als u lid wordt is de wetenschap dat u een bijdrage levert aan het welzijn van windhonden die op de een of andere manier hun huis hebben verloren. En voor een windhondliefhebber als u is dat toch een prima beloning?