Nieuws

31-05-2018

 

De nieuwe privacywetgeving

 

Beste leden,
De afgelopen week bent u waarschijnlijk overspoeld door mails over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook wij ontkomen er niet aan u een mail hierover te sturen. We moeten namelijk kunnen aantonen dat u ons toestemming heeft gegeven uw persoonsgegevens te bewaren en gebruiken.

 

Omdat u lid bent van Voordewindhond slaan we uw persoonsgegevens op in onze ledenlijst. We gebruiken die gegevens om af en toe contact met u op te nemen. Bijvoorbeeld om u de digitale nieuwsbrief toe sturen, u uit te nodigen voor de Algemene Ledenvergadering, of een dagje renbaanplezier, of u de factuur voor de jaarlijkse contributie te sturen.

 

Middels een email bericht hebben wij u formeel om toestemming gevraagd uw persoonsgegevens op te slaan in de ledenlijst en deze te gebruiken om digitaal of anderszins met u in contact te treden.

 

Ons verzoek is om deze email te beantwoorden waarin u uw keuze kenbaar kan maken. Voor de volledigheid kunt u op de pagina avg onze privacyverklaring nalezen.

31-03-2018

 

Een grote witte rookpluim!

 

Na letterlijk maanden zwoegen is het dan zover: onze nieuwe site is online. Dat wil zeggen: het begin is er.

 

De honden die een nieuw huis nodig hebben staan er allemaal op. Het gaat daarbij om de inmiddels bekende Rosco, Amy en een anonieme Afghaan. En er zijn ook twee nieuwkomers: de whippet Vincent en de grippet Peter. De laatste honden die we bemiddeld hebben en waarvan we weten dat de bemiddeling definitief is staan er ook op. U kunt de verhalen van Storm, Margot, Dash, Rosie, Majoor Kees, Willow en Teun bij Wind Mee lezen.

 

Wat er nog niet op staat zijn alle Wind Mee verhalen vanaf het begin van Voordewindhond en de wandelverslagen van de afgelopen jaren staan ook nog niet online. Dat is met elkaar namelijk een ferme hoeveelheid gegevens en we hebben ervoor gekozen om eerst een slanke versie van de site online te zetten en daarna het archief bij stukjes en beetjes ook te plaatsen . Dus: geen zorgen, alles verschijnt weer, maar het gaat wellicht nog wel even duren.

 

Er is ook een nieuw onderdeel: de leestafel. Hier vindt u interessante teksten over gezondheid en een heuse column. Ook een fotogalerij is een nieuw verschijnsel. In de loop de jaren hebben we een enorm fotoarchief opgebouwd en het leek ons leuk de beste foto’s met u te delen.

 

Een belangrijke verandering is wellicht niet heel interessant voor de Nederlandstalige bezoekers, maar we hebben vooral in het kader van de werkdruk, besloten geen Duitstalige versie meer aan te bieden. De contacten met de Duitse zusterclubs zijn uitstekend en over en weer worden geïnteresseerden naar de relevante vereniging doorverwezen. De paar handenvol Duitse leden hebben intussen een mail over dit onderwerp ontvangen.

 

Laten we niet vergeten te vermelden dat Jørgen Postma, penningmeester van Voordewindhond tussen 2010 en 2017, de site heeft ontworpen. Wat ons betreft is de site echt prachtig geworden! Heel veel dank, Jørgen. Je bent fantastisch!

 

We hopen dat we met elkaar erin geslaagd zijn een nieuwe site met een frisse uitstraling te creëren, die u toch ergens heel vertrouwd en bekend voorkomt. Laat ons vooral weten wat u ervan vindt! Stuur een bericht aan bestuur@voordewindhond.eu

Help ons helpen

1 doel:

EEN GOED HUIS

14

RASSEN

2018

AL 8 JAAR ACTIEF

+60

HONDEN GEPLAATST