Peter

 

Peter is een bijzonder jonge en onbevangen grippetkleuter van nog geen 10 maanden. Wij zijn voor hem op zoek naar een ander huis, omdat in zijn huidige huis eigenlijk te veel reuring is voor hem. Je zou eerder verwachten dat een oudere hond een huis met kleine kinderen en de daarbij behorende drukte niet fijn zou vinden, maar dit whippetmannetje vindt dat duidelijk ook. Hij wil een beetje rust!

 

Dat betekent overigens helemaal niet dat hij een saaie sok is. Geenszins! Hij is een jonge, actieve, onstuimige en vooral vrolijke grippet, die van spelen en rennen houdt en voor wie het leven nog een grote ontdekkingsreis is.

 

Peter heeft in zijn jonge leven hoegenaamd niets akeligs meegemaakt en er is dan ook niets negatiefs over hem te melden.

 

Peter kan prima loslopen en dan kan hij ook met alle honden die hij tegenkomt goed opschieten. En het allerfijnste is het als de hond die hij tegenkomt gezellig meerent. Hollen is namelijk zijn lust en zijn leven. Soms kijkt hij daarbij niet zo goed uit en loopt hij wat schrammen op. Peter is bijzonder zindelijk en hij luistert eigenlijk best goed -wellicht het gevolg van zijn ervaringen op de hondenschool. Hij is dol op eten, wat natuurlijk bij de opvoeding altijd goed van pas komt. Wat hij nog wel goed moet leren is netjes aan de riem te lopen. Daar wordt op zijn opvangplek aan gewerkt en de activiteiten lijken wel succes te hebben.

 

Wij zoeken voor hem dus een niet al te druk huis, zonder echt kleine kinderen, waar voldoende tijd en energie is om de laatste hand aan zijn opvoeding te leggen. We denken dat hij het prima zal vinden bij een stabiele whippetvriend of -vriendin.

Wie zou Peter voor de rest van zijn leven willen begeleiden? U? Meld u dan bij 06 12281478 of stuur een mail naar bemiddeling