Sponsors
Windhondenvereniging Voordewindhond - sponsor Agradi

Agradi

 

Voordewindhond is opgenomen in het sponsorprogramma van Agradi, een geweldige, scherpgeprijsde webwinkel, die nu werkelijk alles heeft wat een windhond nodig kan hebben. Van voer tot transportkennels, van frisbees tot zalmolie. Maar er is ook van alles te verkrijgen voor katten en paarden, kippen en knaagdieren, maar ook voor uw tuin, en voor uzelf heeft Agradi een groot aanbod aan outdoorkleding –altijd handig als u meewandelt in Kootwijk……

 

Als u iets bij Agradi bestelt, krijgt Voordewindhond 5% van het netto-bedragvan Agradi! Van dat bedrag worden uiteraard wel de eventuele verzendkosten en de BTW afgetrokken.

 

Het is heel makkelijk: u klikt op de het plaatje hieronder en dan kunt u de catalogus van Agradi bekijken en direct bestellen wat u nodig heeft. Door de unieke code weet Agradi dat de bestelling via onze site loopt en waar de 5% dus naar toe moet. En wat natuurlijk helemaal makkelijk is, is dat uw bestelling keurig bij u thuis worden afgeleverd. Kortom, Help Voordewindhond, bestel bij Agradi!

 

Het is de meest eenvoudige manier om ons aan wat geld te helpen. Doe mee!

Alpha meppel

 

Alpha Meppel is niet alleen een bekende Hondenschool, maar ook nog een met verstand van windhonden! Bovendien heeft Alpha Meppel een dierenspeciaalzaak, Alpha Natura, waar de natuurlijke diervoeding voor uw huisdier centraal staat. En om het u helemaal makkelijk te maken is er ook nog een webshop! Alpha Meppel sponsort Voordewindhond met een maandelijkse bijdrage.

 

alphameppel.nl

DAP Zelhem

 

DAP Zelhem is de dierenartspraktijk die de diergeneeskundige zorg voor de opvanghonden van Voordewindhond verzorgt. DAP Zelhem sponsort niet alleen Voordewindhond zelf, maar biedt ook leden van Voordewindhond een interessante korting aan. U kunt een interview met dr Tony Oranje lezen onder de tab Leestafel/gezondheid.

 

www.dapzelhem.nl