Onze windhonden

PDFPrinten

Flits

Sommige honden hebben veel pech maar sommige daarvan hebben ook wel weer eens geluk. Flits, de oude whippet, had een dolle tijd bij zijn opvangmensen. Toen hij op het punt stond bemiddeld te worden, ontwikkelde hij iets dat leek op kennelhoest en de bemiddeling ging niet door. Flits bleef lekker eerst lekker waar hij was, totdat een grote hoeveelheid honden die plotseling opgevangen moesten worden een verschuiving teweeg bracht. Maar bij zijn nieuwe opvangouders vond Flits het ook allemaal prima! En nu komt het echte geluk: hij mag blijven! Flits, we hopen dat je nog lang van je nieuwe mensen en je whippetbroer zult genieten!

Nawoord: op 13 oktober 2015 schreef ons de eigenaresse van Flits: 

"Op 13 oktober 2010 kwam je in ons leven, als opvanghond wel te verstaan. Als 11 jarige hond had je een nieuw baasje nodig. Al snel bleek dat we niet in de wieg waren gelegd  voor 'opvangouders'. We raakten snel aan elkaar gehecht. En je mocht blijven.
Elk jaar wat we nog samen hadden was meegenomen en ondanks je hartkwaaltje waren dat nog 5 hele jaren! En morgen,14 oktober 2015,  laten we je gaan......jíj wou nog wel, maar je lichaam werkte niet altijd meer mee....
Om je een dier-onterend bestaan te besparen nemen we met pijn in ons hart afscheid van jou! Dag lieve Flits"

×

TOP