Onze windhonden

PDFPrinten

Jill

Jill wekte bij veel mensen medelijden op. Helemaal onterecht was dat niet, maar voor een hond die bij Voordewindhond landt is een deel van het leed geleden: het kan alleen nog maar beter worden.

 En zo ging het ook. Na enig heen- en weergedenk meldde zich de perfecte nieuwe moeder voor Jill, iemand met veel geduld en minstens zo veel liefde. Het gaat “Annabel” uitstekend; zij bespeelt haar roedelgenoten met raffinement en ontdekt steeds meer dat het leven ook heel erg leuk kan zijn -en dat je soms ook gewoon best eens je eigen zin kunt doen...

We wnesen nog een paar heel fijne jaren. Die heb je wel verdiend!

Nawoord: in september 2015 schreef de eigenaresse van Annabel het volgende: 

Gisteren is Anna overleden, ze is 13 jaar en 9 maanden geworden. De grens tussen last en lijden was bereikt en in overleg met de dierenarts is ze naar de Hondenhemel afgereisd. Ze was al enkele jaren blind maar de ernstige vorm van spierdystrofie werd een te grote last voor haar.
Prinses Anna was de liefst Galga die ik heb gekend, geen gedeelde eerste plaats! Met haar zachte en vriendelijke karakter heeft ze op iedereen hier een grote indruk gemaakt.

Dankjwel, Aafke, voor alle liefde en alle goede zorgen aan Annabel besteed

×

TOP