Onze windhonden

PDFPrinten

Tess

De laatste van onze grote jongehondeninvasie heeft ook haar plek gevonden! Het duurde even voordat zich de juiste familie aandiende, want onze Tess was nou niet direct de meest makkelijke van het stelletje.

 Op haar opvangplek bleek dat zij in huis werkelijk alleen maar lief en aanminnig was en het liefst onder een dekentje, dicht aangedrukt tegen haar favoriete gezinslid, op de bank televisie lag te kijken, maar buiten, los van de riem, kon zij ook een heel andere Tess laten zien. Niemand mag harder lopen dan Tess en doet hij dat toch, tja, dan heeft-ie pech. Wij zochten dus mensen die daarmee om kunnen gaan. En ziedaar: een gezellig gezin, zonder andere honden, maar met veel hondenervaring. Na de nodige gesprekken, werd er een kennismakingsbezoek geregeld en tot verrassing van de opvangmoeder kwam het bezoek met een grote bos bloemen uit de auto gestapt. Nou, als dat geen goed voorteken is.....
En ja wel, de kennismaking beviel goed en zo reisde men met een persoontje meer af dan men gekomen was. Tess, jij woont zo dicht bij Kootwijk dat we je spoedig hopen te zien!

×

TOP