Onze windhonden

PDFPrinten

Kermit

Kermit stond heel lang op onze site. Maar dat was niet omdat wij geen geschikte mensen voor hem konden vinden; die hadden we in februari al.

De reden voor zijn lange aanwezigheid bij windtegen lag in het feit dat Kermit in het geheel niet zindelijk was. Aangezien dat van te voren niet bekend was, was het, voorzichtig uitgedrukt, een beetje een shock voor de nieuwe eigenaar. Maar ja, Kermit was verder , zoals een whippet betaamt, een erg leuke, gezellige en vriendelijke hond, die bovendien ook nog heel goed op kon schieten met de al aanwezige whippet. De nieuwe eigenaar nam voortvarend het zindelijkmaken ter hand, maar Kermit bleek wel een beetje erg leerresistent te zijn. Het duurde dan ook een hele tijd voordat er enige verbetering zichtbaar werd. Maar nu is het dan zover: helemaal zindelijk is hij nog steeds niet, maar Kermit is niet meer weg te denken uit het leven van de nieuwe eigenaar. Kermit heeft zijn plaats dus gevonden.

Kom op, Joep (dat is zijn nieuwe naam), doe je best, plassen doe je als whippet gewoon buiten! Poepen trouwens ook! En aangezien je dat nu wel gesnapt hebt, moet het met het plassen toch ook goedkomen.

×

TOP