Onze windhonden

PDFPrinten

Lily

Lily kwam  bij ons als een tamelijk noodgeval. Haar eigenaar had die dag een heel slechte boodschap van zijn behandelend arts gekregen en wilde Lily niet langer bij zich houden.

En hoe met haar verklitte vacht niet zomaar naar haar nieuwe mensen. En dus belden we met Hadewych Jurriaans van Hondentrimsalon Blafure uit Driebergen, die ons eerder dit jaar al zo fantastisch met Babour had geholpen. Hoewel zij zelf geen windhondvrouw is -maar wat niet is kan natuurlijk wel komen...,- zet zij zich zeer in voor Voordewindhond. Tegen een bedragje waar vermoedelijk niet eens de stroom en het water betaald kunnen worden, laat Hadewych haar expertise los op honden als Babour en Lily -die het niet op borstelen, kammen of andere polonaise hebben- en maakt er weer wat van.

Op de foto ziet u Lilly met Hadewych en Lily's nieuwe personeelslid Yvonne. Hadewych dacht nog iets te kunnen redden van de vacht, maar dat bleek een misvatting. Alles moest eraf. Maar misschien is dat voor Lily, die overigens omgedoopt is tot River, helemaal niet slecht. Bij haar nieuwe familie horen namelijk ook paarden, en dus ook stallen met hooi en stro. En daar mag River best mee naar toe... Ons advies zou dan ook zijn: kort houden! Liever een korte, goedverzorgde vacht dan een lange vacht in de klit! Of een castratenvacht met allemaal strootjes en plukjes hooi. Ziet u het voor u? River, veel plezier in je nieuwe huis met je mensen, je whippets, je paarden, je katten...

×

TOP