Onze windhonden

PDFPrinten

Freule

Onze bemiddelaars zijn altijd erg blij wanneer mensen die al een hond van ons hebben opbellen en zeggen dat ze graag nog een hond willen,

 vooral als dat mensen zijn die geregeld contact met ons houden en foto's of berichtjes sturen over de voortgang van de geadopteerde hond. Vandaar dat wij bijzonder in onze nopjes waren toen de eigenaren van Kabul zich meldden. Kabul is een zwarte afghaan, die oude bekenden van Voordewindhond zich misschien nog herinneren van een paar jaar geleden. Waar Kabul een voorzichtige hond is, die bijvoorbeeld de vuilnisauto uitermate verdacht vindt en liever veel afstand bewaart, is Freule uit een heel ander hout gesneden: kom op, ik ga kijken! Kabul staat dan ook geregeld met nauw verholen bewondering te kijken hoe dat kleine blonde dingetje van alles doet en onderzoekt en voor de duvel niet bang schijnt te zijn. Ook Hazes, de Jack Russel, moet toegeven dat zijn nieuwe huisgenoot een aanwinst is.

Freule is al geweldig opgeknapt tijdens haar tijdelijke verblijf bij Rubi, maar ze moet wel nog verder aansterken en op gewicht komen. We hebben er alle vertrouwen in dat dat prima gaat lukken en we hopen dat Freule nog een lang en gelukkig leven bij Janny en Ger zal hebben.

×

TOP