Onze windhonden

PDFPrinten

Garance

Garance haar komst met mede-Italiaantje Hector was bij ons al geruime tijd op de website aangekondigd en –gelukkig- melden zich al diverse belangstellenden voor de Italiaanse windhondjes

. Na veel getelefoneer en overleg tussen beide bemiddelaars haddenw e uiteindelijk 2 geschikte adoptiekandidaten geselecteerd; het idee was dat deze tegelijkertijd kennis zouden komen maken met Garance en Hector en we ter plaatse zouden kijken welk gezin met wel Italiaantje een klik zou hebben. Helaas zei een van beide adoptiekandidaten op het allerlaatste moment af, wat het overgebleven adoptiegezin in de luxe positie bracht om te kunnen kiezen uit beide hondjes. Helaas liep alles op de bijna noodlottige zondag anders dan verwacht en nam Hector de benen.

De adoptiekandidaten hielpen natuurlijk eerst mee zoeken en Garance maakte van de gelegenheid gebruik alvast een band op te bouwen met deze nieuwe mensen. Tegen de avond, toen de familie onverrichter zake naar huis keerde, konden ze zich al niet meer voorstellen Garance achter te laten. We besloten dat Garance mee naar huis ging en dat  thuis in alle rust wel bekeken zou worden of er daadwerkelijk een klik was met alle familieleden en natuurlijk met Maya, de andere hond. Die laatste was overigens ook mee wandelen en leek Garance wel okay te vinden.

Door de perikelen met Hector hebben we de nieuwe familie van Garance de eerste dagen en weken minder gesproken dan normaal, maar gelukkig kregen we geregeld korte berichtjes over de inburgering, van Garance. De nieuwe familie moest even wennen aan de fijngevoeligheid van Garance, of eigenlijk Mila, want dat is haar nieuwe naam, moest even wennen aan de drukte binnen een gezin. Maar intussen is iedereen aan iedereen gewend. We wensen Garance en haar nieuwe mensen dan ook vele, mooie en warme jaren toe.

×

TOP