Onze windhonden

PDFPrinten

Isa

De bejaarde Isa stond enige tijd op de website en was in niet al te beste conditie toen ze bij ons binnenkwam.

Ze werd liefdevol opgevangen door een opvanggezin waar ook al 2 greyhounds op leeftijd woonden en dankzij hun goede zorgen konden we regelmatig een update over haar geven waarin we vermelden dat ze goed op gewicht was, blijer was enz. Begin deze maand was ze weer in dusdanige conditie en door de dierenarts gezond verklaard, dat ze veilig (narcose) een gebitsreiniging kon ondergaan. En zo was dit lieve whippetmeisje eindelijk zowel geestelijk als lichamelijk voldoende opgeknapt om een nieuw leven tegemoet te gaan.

Inmiddels had ze echter bij haar opvangouders en de 2 greyhounds al zo haar plekje gevonden dat het er steeds meer op begon te lijken dat haar nieuwe leven helemaal niet hoefde te beginnen met een verhuizing. De opvangouders vroegen ons officieel of Isa mocht blijven wonen en wij konden daar natuurlijk alleen maar een volmondig: “Ja, graag” op antwoorden.

Lieve Ingrid en Auke, wij hopen dat Isa nog vele gelukkige, gezonde jaren tegemoet gaat samen met haar “grote broer en zus”. Geniet van elkaar!

Nawoord: in december 2018 kregen we bericht dat Isa ingeslapen moest worden. We zijn natuurlijk verdrietig zulk nieuws te krijgen, maar het is ook een goed gevoel te weten dat een oude hond nog zoveel heerlijke jaren heeft gehad. Heel veel dank voor alle goede zorgen aan Isa besteed.

×

TOP