Onze windhonden

PDFPrint

Anonieme Afghaan

Soms moet je gewoon geduld hebben, heel veel geduld. En vooral als we een huis zoeken voor een hond die, om wat voor reden dan ook, niet met zijn gezicht op de site mag. Dan kan het wel eens lang duren.
Description

We leven nu eenmaal in een tijdperk waarin visuele informatie veel waarde heeft. Maar als een eigenaar echt een goed argument heeft waarom de hond niet met foto voorgesteld kan worden, dan gaan we daarin mee.

En het wil ook helemaal niet zeggen dat er nooit iemand voor zo’n hond komt. Zo ging het ook met onze anonieme afghaan. Hij stond lang op de site, maar uiteindelijk meldde zich toch een afghanenervaren echtpaar, dat misschien zelfs ook de andere anoniemeling wel wilde nemen. Omdat beide heren nogal fors van postuur zijn, werd besloten er eentje een goed huis te bieden. Er wel een wandel- en kennismakingsafspraak gemaakt en de keus viel op een van de twee heren. Die ging mee naar huis. De inburgering is prima verlopen en we hebben alleen nog maar goede berichten gehoord. Veel geluk met elkaar!

Bij een anonieme Afghaan hoort natuurlijk geen foto, maar omdat het oog ook iets wil, hebben we een stukje van een willekeurige afghaan bij dit verhaaltje geplaatst. 

×

TOP