Onze windhonden

PDFPrinten

Charlie & Raissa

Raissa en Charlie kwamen afzonderlijk van elkaar naar Voordewindhond. Raisa stond een poosje op onze site en zij had de interesse van een aardige mevrouw in België gewekt.

 Lange gesprekken volgden en daaruit bleek dat heel misschien er wel interesse in twee honden was. Dat kwam goed uit, want intussen was Charlie aangekomen en die paste toch prachtig bij Raissa. En zo ging het ook: Charlie sprong onmiddellijk de auto in, maar Raissa dacht er nog wel even over na. En dat had niets met wat voor twijfel dan ook te maken, maar kwam gewoon omdat Egon haar niet los kon laten..... 

De reis verliep min of meer voorspoedig, zij het dat het door Martine al voorspelde kwijlen en overgeven van Raissa ook inderdaad gebeurde,  en het nieuwe leven kon beginnen. Maar dat nieuwe leven liep niet direct van een leien dakje. Raissa begreep nu werkelijk niets van het zindelijkheidsbeginsel en haar nieuwe bazin heeft inmiddels een gedegen opleiding poetsen achter de rug. Ook alleen blijven was een meer dan gemiddeld probleem, eerst alleen voor Raissa, maar na een tijdje besloot ook Charlie dat alleen blijven echt heel erg verschrikkelijk vreselijk is. De enige  plek waar het stel wel braaf alleen bleef , en zònder te plassen of poepen, was de auto. Maar iedere poging om hen samen thuis te laten werd aangegrepen om direct een enorme huilconcert op te voeren. Het kwijlen en overgeven in de auto is nog niet helemaal over, maar ook daar lijkt enige verbetering op te treden.

Enfin, de aanhouder wint en met veel geduld  kom je toch meestal wel een eind. De laatste berichten uit België zijn dan ook uitgesproken positief! Beatrijs, veel dank voor je inzet en doorzet!  O ja, Raissa, je mag ook wel wat langer dan zes uur slapen, hoor. En Charlie, niet zoveel Belli het paard pesten! Die hoeven zijn echt hard!

×

TOP