PDFPrint

Mickey

Mickey is een hond die een nieuw huis vond zonder dat hij op de site hoefde te worden voorgesteld. Er hadden zich namelijk bijzonder aardige mensen uit Belgiƫ bij ons gemeld die heel graag een whippet wilden hebben.
Description

Omdat we op dat moment geen whippets hadden die nog op een plek wachtten, spraken we af dat we contact met deze mensen zouden opnemen zodra daar verandering in kwam. Na een paar weken was dat het geval.

Mickey zou hun eerste whippet, of sterker nog, hun eerste hond worden en Ann en Dirk waren dan ook zeer zorgvuldig. Eerste reisden ze naar het hoge Nederlandse noorden af om kennis met Mickey te maken. Dat liep voorspoedig en Mickey leek ook wel teleurgesteld dat ze zonder hem weer weggingen. Maar, zo spraken zij af, er moest nog iets aan het huis worden gedaan, er moesten nog spulletjes voor Mickey gekocht worden en alles moest eerst piekfijn in orde voor de "rode man". Na twee weken was alles klaar en reden ze weer naar het noorden om Mickey op te halen. Mickey heeft zich met de snelheid van een whippet een vaste plek in het hart van zijn mensen veroverd, die ons schreven dat het leek alsof hij altijd al bij hen gewoond had.

Nu moet Mickey nog even een paar dingetjes leren, zoals dat het niet nodig is zijn vrouwtje om te trekken wanneer hij ergens een kat ontwaart en dat de nieuwe dag niet om 5 uur begint, maar minstens twee uur later. Gelukkig is Mickey een slimme vogel en hij zal het allemaal best leren!