PDFPrint

Nick

Nick verloor samen met Joey zijn huis omdat hun vrouwtje was overleden en de baas het leven met twee whippets toch wel erg moeilijk vond. We hebben geen van beide honden goed leren kennen omdat in eerste instantie de honden niet in opvang hoefden.
Description

 Uit de verhalen van de eigenaar leek Nick een niet al te moeilijke whippet te zijn en we hadden het idee dat we toch wel tamelijk snel een nieuwe eigenaar zouden kunnen vinden. En dat was ook zo.  Nick, die in de tussentijd in een whippetervaren pension was ondergebracht omdat de eigenaar een aantal boottochten gepland had staan, verhuisde naar mensen die al eerder een whippet hadden gehad maar wel whippetloos waren. En dat is natuurlijk niet fijn.

Aanvankelijk was Nick, wiens echte naam Justin is, een beetje timide en afwachtend bij zijn nieuwe mensen. Maar gelukkig gingen die ervan uit dat dat wel bij zou trekken en hij vanzelf wat meer uit zijn schulp zou kruipen. Geduld is immers een schone zaak, zeker bij herplaatsers. Intussen pikt hij ham van het aanrecht en het lijkt ons dat niet veel verder uit zijn schulp hoeft te kruipen!

O ja, en voor Joey heeft de eigenaar toch een andere oplossing gevonden.  Ook Joey wensen we veel geluk!