Onze windhonden

PDFPrint

Remi

Remi heeft  het lek helemaal boven! Zijn mensen hadden hem op onze site gezien en waren met hun viertjes als een blok voor dit kleine mannetje gevallen. Wij willen nog wel eens wat mopperen over mensen die wel een hond willen en een beetje rap, maar al afhaken als ze horen dat de hond een uurtje bij hen vandaan zit.
Description

Maar dan komen er plotseling mensen die uit een heel ander hout gesneden zijn. De toekomstige ouders van Remi wilden eerst met hun twee dochtertjes komen kennismaken met de hond en ondernamen de langst mogelijke reis binnen Nederland: van het uiterste zuiden van Limburg naar Friesland. De kennismaking liep voortreffelijk. Remi was niet weg te slaan bij zijn nieuwe familie. Maar... die gingen eerst weer terug naar Limburg, goed nadenken en dan thuis alles voorbereiden, mand, voer, halsband, riem, noem maar op. Dit nam enige dagen in beslag, maar toen was de grote dag daar. Om negen uur 's ochtends stonden zij met hun viertjes voor de deur van het Dierencentrum Friesland! "Wij zaten al om vijf uur in de auto!" riep het ene dochtertje uit. "Ja, zei de ander, en we hebben allebei van onze eigen knuffels een knuffel voor Remi uitgekozen."

En mocht u zich nou afvragen waarom iemand in vredesnaam in de winter om vijf uur 's ochtends zo'n reis onderneemt: dat hadden ze zo besloten, omdat Remi dan tenminste nog bij daglicht zijn nieuwe huis en omgeving zou kunnen verkennen. U snapt het vast: Remi heeft zijn plek gevonden! Wij wensen hem en zijn mensen nog veel gelukkige jaren met elkaar.

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP