PDFPrint

Ross

Ross verloor zijn huis omdat zijn eigenaar ziek was en domweg geen kans meer zag deze nog jonge hond het leven te bieden dat hij verdiende. Er werd dus veel te weinig met Ross gelopen en dat kon je goed aan zijn figuur zien: hij was meer dan goed gevuld.
Description

De opvangplek ging onmiddellijk aan het werk om zijn conditie en zijn lijn te verbeteren en met resultaat: na een paar weken zagen we duidelijk verandering. En op een goede dag kwamen twee heren op bezoek bij Martine, met de treurige boodschap dat hun hond, die zij jaren geleden via Martine hadden gekregen, was ingeslapen en dat wilden ze haar toch even persoonlijk komen zeggen. Het vervolg laat zich raden: na enige tijd belden de heren op met de vraag of Martine misschien een opvolger voor hun geliefde hond hadden. Die had ze! En zo toog Ross naar zijn nieuwe mensen. Na twee dagen lag hij al op hun bank, op zijn rug, vier poten in de lucht.

Ross, goed wandelen en rennen, niet zo veel eten en dan ben je binnenkort weer de gestroomlijnde windhond die in je schuilt! We zien je graag een keertje meewandelen op zaterdagochtend.