Onze windhonden

PDFPrint

Duncan

Duncan is  een vierjarige greyhound en is op zoek naar een gezellig nieuw huis. Duncan heeft de laatste tijd niet zo’n fijn leven gehad, maar hij is intussen dankzij de goede zorgen van mensen om hem heen weer helemaal op de klaver en ook helemaal klaar voor nieuwe mensen.
Description

Duncan is van het model levensgenieter; zo’n echte greyhound die graag op de bank ligt en het leven aan zich voorbij laat trekken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij geen beweging nodig heeft – het blijft een windhond. Maar hij hoeft niet zo nodig alle dagen uren rond te hollen of naar de renbaan. Dat laatste is zelfs een minder goed idee in verband met een eerder opgedane maar intussen goed herstelde knieblessure.

Duncan is een grote knuffelaar en kan heel goed met kinderen opschieten.  Het is niet helemaal duidelijk of hij ook zo goed met katten uit de voeten kan, maar dat is omdat hij domweg geen ervaring met huistijgertjes heeft.  Duncan is het gewend om met andere (wind)honden samen te leven, maar we denken dat hij ook als hond-alleen ook prima tot zijn recht zal komen. Duncan is trouwens niet gecastreerd.

Wie wil zijn of haar leven opvrolijken en verrijken met deze vriendelijke geyhoundman?

Bel of app naar 06 12281478 of mail naar bemiddeling@voordewindhond.eu

×

TOP