Onze windhonden

PDFPrint

Elies

Elies is een levendige en energieke whippetdame van  9 jaar.  Er is helemaal niets mis met Elies en haar eigen gedrag is er dan ook geen schuld aan dat ze nu op zoek moet naar een nieuw huis, of eigenlijk correcter, naar nieuw personeel.
Description

Een inmiddels niet meer nieuw gezinslid is onverbeterlijk allergisch voor hondenhaar en aanverwante artikelen. Na anderhalf jaar doormodderen  zonder enig noemenswaardige verbetering is nu toch de beslissing gevallen.

Elies is een typische whippet, lekker op de bank, op schoot of zelfs in bed liggen, maar geweldig actief worden als er gewandeld wordt. Hollen maar! Dan wil het trouwens nog wel eens gebeuren dat een mededeling van het personeel domweg niet bezorgd wordt. Maar goed, dat zal een doorgewinterde whippetliefhebber nauwelijks verbazen.

Elies kan goed met kinderen omgaan en voor wat betreft hondengezelschap: ze vindt reuen goed en fijn, maar sommige teven hoeven niet zo nodig voor haar.

We zoeken voor Elies een nieuw huis, met mensen die bij voorkeur al wat whippetervaring hebben. We denken dat ze haar nieuw huis best met een reu wil delen. Alhoewel…..whippet-alleen is misschien ook wel fijn.

×

TOP