Onze windhonden

Geen afbeelding ingesteld
PDFPrint

Emil

Wij zoeken voor Emil, een zevenjarige, gecastreerde  Afghaan, een goed huis. En met een goed huis bedoelen we in het geval van Emil een huis waar mensen met behoorlijk wat Afghanenervaring de scepter zwaaien. Emil is een prototypische Afghaan, zo eentje die heel graag knuffelt cq geknuffeld wordt, maar die ook zo zijn eigen ideeën heeft.
Description

 Hij is, zoals de meeste van zijn soortgenoten, een doorgewinterde dief. Een ander minder geslaagd idee is dat hij het niet zo heel erg op kleinere kinderen heeft. Of laten we het zo uitdrukken: hij neemt kleine kinderen niet altijd zo erg serieus en vooral niet als ze hem iets willen verbieden. Grotere kinderen, zo vanaf een jaar of 15, dàt is een ander verhaal. Die beschouwt hij als volwassenen en daar kan hij prima met overweg.

Emil is keurig opgevoed en kan over het algemeen ook goed met andere honden opschieten. Hij heeft ook enige ervaring opgedaan met loslopen; dat gaat dan natuurlijk wel op zijn Afghaans, even 10 minuten weg, maar dan staat hij plotseling weer naast je.

Kortom, we zijn op zoek naar een Afghaanproof huis, zonder jonge kinderen, waar Emil de tweede helft van leven in tevredenheid en harmonie mag doorbrengen.

×

TOP