Onze windhonden

Geen afbeelding ingesteld
PDFPrint

Imran

Imran is ruim zes jaar oud en heeft zijn hele leven lekker rustig bij een vriendelijk echtpaar gewoond. Toegegeven, hij was niet altijd even makkelijk wanneer hem een hond tegemoet kwam en hij en de vermeende tegenstander aangelijnd waren, maar ja, dat kunstje kennen veel hondenbezitters.
Description

IVerder was er niet zo veel op Imran aan te merken. Totdat er een plotselinge invasie van kinderen en kleinkinderen zijn rustige leventje op zijn kop zette. Was hij eerder gewend dat het hele huis voor hem was, nu moest hij voortdurend plaatsmaken voor wat in de ogen van Imran ongetwijfeld indringers en rustverstoorders waren. En dat staat Imran niet alleen maar matig aan, hij raakt er ook erg gestrest van. Al die stress komt op zijn beurt zijn gedrag ook niet ten goede. En dat leidt weer tot stress bij de mensen. Kortom, dit is voor zijn mensen, maar vooral voor Imran geen doen. We denken dat hij beter af is in een nieuw huis,.

We zoeken voor Imran mensen die weten hoe ze met een Afghaan moeten omgaan en vooral mensen die weten wat een Afghaan nodig heeft om een fijn en evenwichtig leven te leiden.

Wie wil Imran een leven bieden dat beter bij hem past?

×

TOP