Onze windhonden

PDFPrint

Joop

Joop is een jonge, gecastreerde whippetreu, die een nieuw en fijn huis zoekt. Joop is bij ons beland omdat zijn vrouwtje hem niet kon bieden wat hij nodig heeft. Dat is natuurlijk niet fijn voor zowel de hond, die te kort komt, en voor het vrouwtje, dat voortdurend voelt dat ze tekort schiet.
Description

We hebben in Joop in een van onze opvanggezinnen geplaatst, dat in redelijk korte tijd al geweldige voortuitgang met Joop heeft geboekt. Joop was wat je noemt een beetje een onbeschreven blad, een hond die niet veel van het leven buiten de deur gezien had. Dat is intussen drastisch veranderd: hij loopt steeds beter aan de lijn, gaat niet meer helemaal uit zijn whippetdakje bij het ontwaren van een naderende auto of fiets. Sterker nog, hij vindt aan de fiets lopen eigenlijk een heel interessante bezigheid! Hij heeft intussen ook de geneugten ontdekt van spelen met een balletje, en dan vooral samen met andere honden. Joop heeft ook al enige ervaring met kinderen opgedaan en hij heeft besloten dat die prima zijn!

Wij zoeken voor Joop een sportief huis -want we weten zeker dat hij zich zal ontwikkelen tot een echte atleet. In zijn nieuwe huis mag best nog een gezellige (wind)hond zijn, maar we denken dat hij zich ook als whippet-alleen best staande zal houden. Zijn nieuwe mensen moeten trouwens nog wel een beetje geduld met hem hebben, want het zal nog wel een tijdje duren voordat zijn onzekerheid echt helemaal weg is en hij de soevereine hond kan zijn die in hem schuilt. Wie dat geduld op kan brengen zal aan Joop een geweldige hond hebben. Joop is trouwens nog geen twee jaar. Hij is ook redelijk klein van stuk - maar daarom zeker niet minder leuk. 

Meld u! bemiddeling@voordewindhond.eu of bel of app naar 06 12281478.

×

TOP