Onze windhonden

PDFPrint

Meghan

Meghan  moet nog vier jaar worden en is voor een greyhound best klein van postuur. Haar eigenaren zoeken een nieuw huis voor haar omdat Meghan op de een of andere manier niet goed bij de overige roedelgenoten ligt.
Description

Overigens ligt dat niet zozeer aan haar, maar eerder aan een soort algemene ‘incompatabilité des humeurs. Het loopt gewoon niet lekker. Als eigenaar kun je dan van alles verzinnen om de boel in toom te houden, maar uiteindelijk is het natuurlijk wel de bedoeling dat een roedel ook echt een roedel is, waarin alle leden zich senang voelen en waar je als eigenaar ook een beetje ontspannen mee om kunt gaan. En als dat niet zo is, dan is het zoeken van een ander huis een uitstekende, maar wel moeilijke, gedachte.

In het nieuwe huis van Meghan mogen best kinderen en een of twee andere (wind)honden zijn, maar geen katten of konijnen of andere dieren die een beroep doen op Meghans jachtinstinct. Want als rechtgeaarde grey heeft ze natuurlijk wel jachtdrift. In gedachten zien we al een paar wenkbrauwen in de hoogte schieten, want, duh, jachtinstinct is een essentieel onderdeel van iedere windhond!  Meghan kan probleemloos mee in de auto en vindt het fijn om gezellig overal bij te zijn.

Als  u belangstelling voor Meghan heeft, stuur dan een mail aan bemiddeling@voordewindhond.eu

×

TOP