Onze windhonden

Geen afbeelding ingesteld
PDFPrint

Snellie

Snellie is een zeven jaar oude grippet, maar dat is een beetje een schatting. Hij is alweer een tijdje in opvang  en het gaat hem daar meer dan goed! Hij heeft zich ontpopt tot een vriendelijke, aanhankelijke en aanhalige grippet.
Description

 Snellie had aanvankelijk heel veel last van verlatingsangst,en eerlijk gezegd had hij daar ook wel reden toe. Als je een tijd helemaal aan je lot bent overgelaten, dan denk je natuurlijk bij de aanblik van een nieuwe mens dat je hoe dan ook die vooral niet uit het oog moet verliezen. Maar op zijn nieuwe opvangplek begint dat aardig bij te trekken. Snellie kan goed loslopen -dat is dan weer een voordeeltje van een hond die niet graag alleen is-  en luistert verbazingwekkend goed.

Snellie heeft na al zijn omzwervingen nu toch wel een huis verdiend waar hij oud mag worden. Er is vast wel ergens iemand die zin heeft in deze redelijk ongecompliceerde hond . Het zou wel fijn zijn als in zijn nieuwe huis al een hond was aan wie hij zich een beetje kan oriënteren, maar het is voor Snellie nog veel belangrijker dat hij een mens onder pootbereik heeft. Snellie is  dus niet geschikt om echt urenlang achter elkaar alleen te zijn.

Wie wil deze hond onder zijn hoede nemen en hem de zekerheid bieden die hij zozeer nodig heeft? 

 

×

TOP