Onze windhonden

Nadat onze prachtige – maar door door ons, halve digibeten, moeilijk te bewerken–  Wordpress-site door een stelletje onverlaten was gehackt, en er een noodsite was ingericht, begon de zoektocht naar een nieuwe site.

Die is er nu!

U zult zien dat werkelijk alles, maar dan ook alles, van de voor-vorige site ook hier staat. Onder andere hebben we de Windmeeverhaaltjes van alle honden die de vereniging sinds de oprichting in 2010 heeft herplaatst op de site staan. We stonden er toch een beetje van te kijken dat we maar liefst 268 honden hebben bemiddeld.

Als u een hond van ons heeft kunt u met behulp van de zoekfunctie zijn of haar Windmeeverhaaltje zo opzoeken. U moet dan wel op de naam zoeken die de hond op de Windtegenpagina had, aangenomen dat hij of zij daar ooit gestaan heeft.

Als u ons bijvoorbeeld heeft laten weten dat uw hond is overleden, hebben we bij zijn of haar verhaaltje een update geschreven. Maar mocht u denken, nou, ik heb ook nog wel een update, dan ontvangen we die graag zodat we het verhaaltje kunnen aanpassen. En dat hoeft natuurlijk geen melding van het overlijden van uw hond te zijn. Misschien was uw hond heel jong toen u hem van ons kreeg en is hij of zij intussen een oude, wijze hond geworden. Of misschien heeft u nog een leuke foto van hoe uw hond er nu uitziet. U mag het insturen, en dan zetten we het erop.

Enfin, neem een kijkje op de site!

Honden: 

Door de slechte bereikbaarheid van de laatste tijd zijn er weinig honden ter bemiddeling aangeboden. Op het ogenblik zoeken we huizen voor drie honden: een oudere Afghaanse reu, een Salukikruising en een  Barsoikruising.

We gaan ervanuit dat met de verbeterde bereikbaarheid weer meer mensen via ons een goed huis voor hun hond zullen zoeken.

Windkracht: 

Leden van Voordwindhond ontvangen  in de week van 1 juli de inmiddels 22e editie van Winkdracht, onze nieuwsbrief in hun digitale postbus.

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Winkel

Geef

×

TOP