Onze windhonden

PDFPrinten

Bonnie

Bonnie kwam samen met Caro en Bubbles bij Voordewindhond. Wij leerden Bonnie kennen als een bijzonder zachtaardige, vriendelijke grippet.

 Het verbaasde ons  dus helemaal niet dat er al tamelijk snel een goede gegadigde voor haar was. Er moest nog even wat vervoer geregeld worden, maar na korte tijd kon een kennimakingsbezoek op het Dierencentrum Friesland plaatsvinden.  Bonnie en de nieuwe mensen vielen direct bij elkaar in de smaak en de lange reis terug naar de hoofdstad werd aanvaard.

Intussen is Bonnie, die nu Laika heet,  al heel aardig ingeburgerd. Ze heeft al kennisgemaakt met vervoer in de tram en de trein en zelfs met de speciaal voor haar aangeschafte fietskar .Laika heeft ook goed gesnapt dat dit soort vervoersmiddelen identiek zijn  met iets leuks doen.  En  haar nieuwe mensen bieden Laika hondendenkspelletjes aan. Niet een al te grote verrassing dat Laika zulke spelletjes snel door heeft.

Helemaal klaar met de opvoeding zijn Manon en Marco trouwens nog niet, want alleen blijven is niet Laika’s ding en dat maakt zij erg duidelijk door onmiddellijk een jodelconcert aan te heffen.  Maar, geduld is een schone en vooral nodige zaak, dus gewoon volhouden, jongens. Het komt goed!

PS Wie dit een leuke, aandoenlijke kopfoto vindt: we hebben notitieboekjes met Bonnie op de voorkant!

×

TOP