Onze windhonden

PDFPrinten

Caro

Caro kwam bij VoordeWindhond samen met nog 2 beeldschone grippetgenoten,   Bonnie en Bubbles. Bonnie en Bubbles waren al naar hun nieuwe huis, en gelukkig hoefde Caro ook niet meer lang te wachten.

 De familie die het oog op Caro had laten vallen kampeerden in een van onze noordelijke provincies en een kennismakingsbezoek was dan ook snel georganiseerd.  De mensen uit de familie waren het er van tevoren als over eens,  maar het wachten was nog op de mening van  Maaike de  Franse Bulldogdame.  En gelukkig was er tussen Caro en deze Française direct een klik: al enkele minuten na de eerste kennismaking werd er gespeeld.  En zo verhuisde Caro naar haar nieuwe huis in het westen des lands.

Intussen heeft Caro er ook al een week kamperen in Drenthe opzitten.  Zij en Maaike hebben dolle pret samen, waarbij vooral het gezamenlijk aan één stok sjorren een geliefde bezigheid is.  Je zou denken dat dat misschien een beetje een ongelijkwaardig gevecht is en dat Caro als magere windhond het wel af zal  leggen tegen de veel forsere Maaike, maar het omgekeerde is waar: Caro laat haar bulldogvriendinnetje soms als een circusartiest door de lucht draaien! Caro heeft ook het naast-de-fiets-lopen-examen gehaald, zij het met een aantekening van de examinator: als Caro een haas in het vizier krijgt , moet de bestuurder van de fiets met een onzachte landing rekening houden. Tja, je bent een zichtjager of niet, nietwaar?

We wensen Caro, Maaike en de tweevoeters nog veel plezier met elkaar! En eh, Caro, als je enge honden in het bos tegenkomt, niet zomaar naar huis hollen en drukke wegen oversteken, hoor!  Dat is echt link!]

×

TOP