Onze windhonden

PDFPrint

Veerle

Veerle kwam met de laatste groep honden uit Frankrijk mee. Merkwaardigerwijze was zij de enige hond uit de hele groep die een redelijk goed verzorgde vacht had.
Description

 Fijn, dat scheelde weer een vacht scheren -sommige mensen denken dat wij dat altijd doen, maar dat is echt niet zo! Alleen als de hond totaal in de klit is en het uitkammen van de vacht navenant veel stress oplevert, dan scheren we de hond. Maar de vacht van Chantal kon met een bad- en borstelbeurt moeiteloos gered worden.

En opdat u vooral niet denkt dat wij altijd alles goed doen: we hadden Veerle eerst aan een mevrouw bemiddeld, die na drie dagen belde met de mededeling dat het niet ging of dat we hond weer moesten ophalen. Een heuse mislukte herplaatsing! Een van onze Duitse medewerkers nam Veerle in opvang en had nogal wat te stellen met een zeer hardnekkig diarree. Maar ziedaar, uiteindelijk komt toch alles weer goed: de diarree hield op en er meldde zich een aardige vrouw met afghanenervaring die Veerle graag een nieuw huis wilde bieden. Veerle is verhuisd en deelt haar mens met een aardige mix die naar de bijzondere naam Kartoffel luistert. Veerle heet inmiddels Chantal en voor haar  is de wereld weer helemaal in orde!

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP