Onze windhonden

PDFPrint

Vishnu

Toen Vishnu en zijn broer in juni bij ons kwamen dachten we dat we die wel snel zouden kunnen herplaatsen. Maar dat bleek een misrekening.
Description

 Onduidelijk is waarom, maar er meldde zich vrijwel niemand voor de schone jongelingen.

Totdat in december de telefoon ging; een meneer met een Afghanenverleden. Enige gesprekken verder, werd er een wandelafspraak gemaakt. De familie had het oog op Vishnu laten vallen en hoewel ook Aarash mee was komen wandelen, was de keuze op de een of andere manier gemaakt. Niet alleen door de mensen maar ook door de hond. Vishnu liep af en toe lekker los, maar kwam dan steeds weer even bij zijn nieuwe mensen kijken en tijdens de stukjes die hij aan de lijn liep gedroeg hij zich voorbeeldig.

Intussen is Vishnu al weer een tijdje in zijn nieuwe omgeving. Omdat bij een nieuw leven meestal ook wel een nieuwe naam hoort, gaat hij voortaan als Samoer door het leven. De nieuwe ouders en mensenbroer van Samoer zullen nog wel wat met hem te stellen krijgen maar we hebben er alle vertrouwen in dat hij na wat heropvoedende begeleiding zich tot een keurige vertegenwoordiger van zijn ras zal ontwikkelen. Samoer: doe je best, joh. Je had het niet beter kunnen treffen!

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP