Onze windhonden

Voordewindhond is een vereniging. Het belangrijkste kenmerk van een vereniging is dat hij leden heeft. Leden zijn prettig voor ons, omdat we een beetje kunnen inschatten wat er aan contributies binnen komt. Dit in tegenstelling tot stichtingen die afhankelijk zijn van meestal incidentele donaties. Dan moet je altijd maar afwachten wat de financiële positie is.

Het ledenaantal schommelt al geruime tijd rond de honderd, waarbij u eerder aan ietsje onder de honderd dan over de honderd moet denken. Dat zou eigenlijk wel beter moeten kunnen, vooral als we kijken naar de ledenaantallen van een aantal rasverenigingen –die gunnen wij hun leden natuurlijk van harte, maar enige jaloezie voelen we wel!

We zouden het daarom echt fijn vinden als u zou besluiten het ledenbestand van Voordewindhond te verstevigen. De jaarlijkse contributie is bescheiden: € 30 voor een individueel lid en € 20 voor een gezinslid.

Wat krijgt u daarvoor terug?

Helaas niet zo heel erg veel tastbaars. U krijgt wel onze nieuwsbrief toegestuurd, net als een uitnodiging om aan de jaarvergadering deel te nemen, en aan de daaraan traditioneel voorafgaande gezellige hondenactiviteit (bijvoorbeeld coursen, agility of hooperen). U kunt ook in de wintermaanden meedoen met de losloopwandeling aan het Noordzeestrand.

Het belangrijkste dat u wel krijgt als u lid wordt is de wetenschap dat u een bijdrage levert aan het welzijn van windhonden die op de een of andere manier hun huis hebben verloren. En voor een windhondliefhebber als u is dat toch een prima beloning?

U kunt hier klikken voor het aanmeldingsformulier.

Laatste nieuws!

Winkel

Geef

×

TOP