Onze windhonden

PDFPrint

Suzanne

Suzanne was een van de zogenaamde renafghanen, u weet wel, afghanen die wel een stamboom hebben maar die naar de mening van velen te weinig haar hebben.
Description

U snapt natuurlijk wel dat het niet storm liep met gegadigden voor Suzanne. Eigenlijk is dat buitengewoon wrang, want zeg nou zelf, kan Suzanne er iets aan doen dat ze geen haar heeft en niet aan de idealen van de doorsnee afghanenliefhebber voldoet? Nee toch?

Maar goed, eens te meer bleek dat als je maar genoeg geduld hebt, er toch altijd een oplossing komt. En die kwam in de persoon van een vriendelijke mevrouw, mèt afghanenervaring en gelukkig zonder vastomlijnde ideeën over vachtlengte en -dikte. We maakten eerst kennis met elkaar op het Zand van Kootwijk en nadat we nog eens wat met elkaar hadden gepraat, aanvaardde Thea de, lange reis naar het hoge noorden om daar Suzanne in haar armen te sluiten.

Inmiddels heeft Hinaarah, want zo heet ze eigenlijk, zich prima aangepast aan de nieuwe omstandigheden en geniet ze van alle liefde en aandacht die ze krijgt. Hinaarah, Angel en Thea: veel plezier met elkaar en kom vooral weer eens wandelen.

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP