Onze windhonden

PDFPrinten

Myra

Myra was de Afghaanse dame wier komst een poosje zonder foto aangekondigd stond. Er zijn wel eens redenen om dat zo te doen. U begrijpt natuurlijk wel dat als er geen foto bij Windtegen staat er ook geen foto bij Windmee komt! Nou ja, behalve een artistieke versie van een stukje willekeurige afghaan.

Toch willen we u laten weten dat Myra begin november is verhuisd. Het opvanggezin waar Myra vanaf het begin van de zomer verbleef had werkelijk fantastisch werk gedaan en van deze wat wereldvreemde hond een redelijk normale Afghaan weten te maken. Ze leerde daar dat mensen eigenlijk best ok zijn en dat je een beetje laten aaien zelfs uitgesproken fijn is. Ze leerde ook dat poezen misschien wel anders zijn dan honden maar toch ook wel rechten op deze aardbodem hebben. Vanaf deze plek: Gerard, Ivon, Sophie en Liset, heel veel dank!

Myra deelt haar leven nu met een andere Afghaanse dame en dat bevalt van beide zijden zeer goed. De eerste week was het bed nog verboden terrein voor Myra, maar dat is intussen ook geregeld: lekker met twee mensen en twee honden in één bed.

Veel geluk, Myra!

×

TOP