Onze windhonden

PDFPrinten

Indy

Voordewindhond bemiddelt intussen al meer dan 10 jaar windhonden en dat houdt intussen in dat we mensen voor de tweede of soms derde keer ‘langs krijgen’. Zo ook in het geval van de nieuwe eigenaren van Indy. Helaas had het nogal wat voeten in aarde voordat je juiste hond voor deze mensen gevonden was.

 Hun vorige whippet, Luca, was na een lang en gelukkig leven overleden en een leven zonder whippet, dat was echt helemaal drie keer niks.  Al die mensen in het park die jarenlang Cor en Baukje met hun whippet tegenkwamen en maar bleven vragen waar Luca nou was! Maar dit is een raar vak: we weten nooit van tevoren welke honden aangeboden worden. Vaak is het hollen of stilstaan. Het was in die tijd vooral stilstaan en iedere keer als de ene keer Cor, de andere keer Baukje belde, moesten we weer zeggen: sorry, er is nog geen hond voor jullie. Maar hou vol, het komt echt goed!

En zoals altijd: het kwam goed. Op een goede dag werd Indy aangemeld: een lieve, goed opgevoede, gezonde whippetdame op leeftijd. Indy was wel een teefje en daar moest nog even over nagedacht worden, maar niet heel erg lang……… We regelden als de duvel een ophaal- en wegbrengactie en het eindeloze wachten op een hond was voorbij.

De berichten zijn bijzonder goed. Indy is helemaal ingeburgerd, Cor en Baukje zijn in de wolken met hun nieuwe hond en de mensen in het park zijn ook helemaal gerustgesteld: alles weer bij het oude, twee mensen en hun hond.

We hopen dat je nog een paar fijne jaren hebt, Indy!

×

TOP