Onze windhonden

PDFPrint

Jasper

Jasper was een beetje een pechvogel. Zijn vorige eigenaren hadden hem al van iemand overgenomen die niet meer voor hem kon of wilde zorgen.
Description

 Maar na een paar jaar deden zich in het leven van zijn nieuwe mensen ook weer veranderingen voor waardoor ze op zoek moesten naar een nieuw huis. We maakten kennis met Jasper, maakten een paar foto's en zetten hem met een verhaaltje op de site. Jasper was een van de weinige honden die nu eens niet direct in opvang genomen moest worden, maar gewoon rustig thuis kon blijven totdat een nieuwe baas gevonden was.

Die baas diende zich eigenlijk wel snel aan; na wat vervoersproblemen het hoofd geboden te hebben, kon de overdracht toch tamelijk snel plaatsvinden. Jasper woont nu in Berlijn en gaat met zijn nieuwe mens mee naar het werk. Soms helpt hij daar een pootje mee, maar het liefst ligt hij op zijn kleedje in de zon te kijken naar de verrichtingen van zijn nieuwe mens! En als deze dan klaar is, tja, dan gaat Jasper uitgebreid fietsen, hollen en met andere honden spelen. Van spraakverwarring is gelukkig geen sprake! Jasper, het ga je goed!

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP