Onze windhonden

PDFPrint

Kousa

Kousa was het beeldschone product van een Afghaanse windhond en een Duitse herdershond. Haar mensen stonden haar af omdat ze te lang, wel tien uur per dag, alleen moest zitten.
Description

Nadat ze een tijdje in opvang had gezeten en we ons begonnen af te vragen waarom niemand voor deze schoonheid gevallen was, meldden zich twee mensen uit België. Ze wilden een hond, welke dat was , was niet zo belangrijk. Als het maar klikte. En niet al te veel haar. Nou, dat waren toch prima mensen voor Kousa! Ze luisterden bereidwillig naar Martine's voorstel , maar waren toch een beetje bezorgd; zo'n halve afghaan, daar zagen ze toch wel veel kam- en borstelwerk aan kleven. Uiteindelijk werd besloten om de reis naar Friesland te aanvaarden en zelf te komen kijken. U raadt het al: de vonk sprong over! En zo ging Kousa naar Belgi‘. Nu heet Kousa eigenlijk Luna, maar omdat de hond van de buren ook al Luna heet, werd er naarstig naar iets anders gezocht. Er werden allerhande namen geprobeerd, maar bij Stella tilde zij verheugd haar kop op! Stella is haar naam.

Stella laat haar mensen geregeld versteld staan door ondanks haar afghaanse genen voortdurend stokken en ballen te apporteren! Om aan Stella's werklust te voldoen gaan haar mensen met haar naar de hondenschool en het ziet ernaar uit dat Stella het daar ver gaat schoppen! Stella, Dinie, Annemie en Roger: veel plezier met elkaar!

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP