Onze windhonden

PDFPrint

Nike

Nike kende u niet van de site, omdat we al een nieuw huis voor haar hadden voordat we ertoe kwamen een tekst te schrijven. Nike verloor haar huis door de scheiding van haar mensen. Voor Nike vonden we een aardige familie in Duitsland, die op een tamelijk bijzondere manier met Voordewindhond in aanraking was gekomen.
Description

In mei reed de vrouw des huizes op de autobaan in de buurt van M√∂nchengladbach en zag daar tot haar schrik plotsklaps een groot, wit beest langs de kant van de weg lopen. Eerst dacht ze dat het een immense reiger was, maar bij nader inzien was het een hond! Een windhond! En had ze nou niet net bij het tanken gelezen dat er een windhond weggelopen was? Het nummer had ze opgeschreven, voor het geval dat... (lees het  windmeeverhaal van Indy")
Inmiddels heeft Nike dus haar intrede gedaan in haar nieuwe gezin, waar al een andere hond was. Nadat er eerst wat gesteggeld moest worden over wel of niet op bed dan wel in bed slapen is het pleit nu beslecht en slaapt Nike tevreden in een eigen slaapzak! En of windhonden allemaal jagers zijn? Bij de aanblik van een konijn in het bos wist Nike niet hoe snel ze naar haar mens terug moest rennen. Doodeng, zo'n harig ding.

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP