Onze windhonden

PDFPrint

Nina

Nina was een schuchter afghanenmeisje van ruim een jaar toen ze bij ons kwam. Haar vacht was helaas niet meer te redden. Nina vond het gedoe met de tondeuse eigenlijk heel eng, maar ze bleef keurig stil staan tot we klaar waren!
Description

Helaas had ze ook al een behoorlijke oorontsteking opgelopen, dus daar moest de dierenarts aan te pas komen.

Via een lange omweg waren we in contact gekomen met een ouder echtpaar uit Oostenrijk. Die leken ons perfect geschikt om met veel geduld en liefde dit onzekere hondje zich tot een gelukkige, zelfverzekerde afghanendame te laten ontwikkelen. We spraken af ergens tussen Oostenrijk en Nederland. Zij waren er eerder dan wij en liepen al wat in de rondte, in afwachting van hun hond. Wij kwamen via een iets andere route aanrijden en lieten Nina eerst even plassen. Terwijl wij daar liepen, zagen onze Oosterijkers ons met hun hond rondlopen. Zij versnelden hun pas en voor iedereen was duidelijk dat de vonk direct oversloeg!

Na de formaliteiten werd Nina liefdevol in haar nieuwe auto getild en vertrok zij voor de laatste etappe van haar lange reis, die haar van Frankrijk, naar Friesland, naar Utrecht, naar Stuttgart en uiteindelijk naar Oberšsterreich bracht. De eerste berichten over Nina zijn heel goed: ze is zeer leergierig en erg, erg lief. De problemen met de oorontsteking en de diarree behoren gelukkig tot het verleden en Nina staat aan het begin van wat hopelijk een fantastisch leven zal worden. Aan haar mensen zal het niet liggen!

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP