Onze windhonden

PDFPrinten

Noortje

Noortje was een van de twee whippets die eigenlijk, voor probleemloze whippets abnormaal lang op een nieuw huis moesten wachten.  Bij Noortje bleek vaak het feit dat we niet precies wisten hoe oud ze was een beetje een moeilijk te nemen hobbel voor veel mensen.

Dat is natuurlijk jammer. We schatten haar, ook na consultatie met de dierenarts, in op een jaar of tien. Dat is op zich inderdeel wel oud, maar we weten toch allemaal dat whippets vaak serieus oud worden, 14, 15, 16, het kan zo maar.

Op een goed moment belde er precies de juiste persoon voor Noortje. De vorige whippet was net overleden op de enorme leeftijd van 18 jaar! Dus als nou iemand weet dat 10 jaar helemaal niet het voorportaal voor de dood is, dan was het deze mevrouw wel.

Na een kleine hik in verband met plotseling optredende mankheid, kwam toch de dag dat de kennismaking plaats vond. De rest is geschiedenis. Noortje ging mee naar huis. Ze kan het prima vinden met de andere huisgenoot en de wereld is weer helemaal goed en fijn!

Veel geluk met elkaar!

×

TOP