Onze windhonden

PDFPrint

Saffy

Bijna altijd is het afgeven van een hond toch een moeilijke zaak en zeker niet iets dat mensen makkelijk of lichtzinnig doen. Maar een enkel keer zit er iemand tussen die kennelijk geen enkele moeite heeft met het afstaan van zijn hond.
Description

We kunnen eigenlijk wel zeggen dat de mensen van Saffy haar hebben weggedaan, zo ongeveer als een paar schoenen dat je toch niet meer draagt.

Eerlijk gebiedt te zeggen dat zich voor Saffy niemand meldde. Dat was ook niet te verwachten, want niemand wist nog van het bestaan van deze hond af. Nu wilde het toeval -of is dat nou juist iets dat helemaal niet bestaat? - dat wij een paar weken eerder Spip, een ongelooflijk klein, mager maar megagezellig whippetmannetje aan Brendan en Henk hadden bemiddeld. En soms moet je als bemiddelaar het heft even in eigen hand nemen en niet wachten tot iemand iets vraagt, maar gewoon zelf bellen en zeggen, goh, wij hebben een whippet in de bemiddeling waarvan we denken dat zij prima bij jullie Spip past. Opzet geslaagd, een nieuwe trip naar België werd gepland en voordat we een halve wandeling achter de rug hadden was het besluit al gevallen. Saffy gaat mee.

Ook Spip en Saffy zijn bezoekers van de wandelingen in Kootwijk en het is een vreugde te zien hoe deze twee whippets onder leiding van Henk en Brendan in korte tijd op elkaar zijn ingespeeld. Goed gedaan, mannen!

Laatste nieuws!

Wind tegen!

Geef

×

TOP