Onze windhonden

WINKEL zwarte draadkorven 2
WINKEL zwarte draadkorven 1
WINKEL zwarte draadkorven 31
PDFPrinten

Muilkorven

Sommige windhonden worden een beetje te fanatiek wanneer zij aan het spelen en rennen zijn met andere honden. Voor deze fanatiekelingen hebben we nu  twee soorten draadkorven in onze winkel:  Australische draadkorven en zwarte draadkorven. De honden kunnen met deze korfjes dus goed ademhalen en hijgen. Maar ze zijn natuurlijk niet bedoeld om mee te eten en drinken. Laat uw hond nooit alleen thuis of in de auto met een korfje om.

Deze korfjes zijn ook geschikt wanneer u uw hond wilt leren wennen aan andere huisdieren, zoals katten. Het betekent niet dat uw hond een kat niet kan beschadigen wanneer deze een korf om heeft, maar de hond zal de kat niet direct kunnen bijten of vast pakken. Uiteraard dient u, wanneer u uw hond aan het leren bent om samen te leven met andere huisdieren, deze nooit zonder toezicht samen te laten met het andere huisdier.

Niet alle honden zijn gewend aan het dragen van een korfje. Neem daarom eerst rustig de tijd om uw hond te laten wennen aan het dragen van een korf.

  1. Zwarte draadkorven 

Helaas hebben we de draadkorfjes alleen in de kleinere maten op dit moment. Hopelijk kunnen we volgend jaar ook grotere maten bestellen, voor bijvoorbeeld greyhounds en andere grotere rassen.

Welke maat?

Meet de afstand van het puntje van de neus tot aan de occiput (= knobbel op het achterhoofd van de hond). Zie de volgende foto:

Is deze afstand:

  • < 21 cm, dan past een korfje maat 3 
  • 21 cm, dan past een korfje maat 4
  • 23 cm, dan past een korfje maat 5
  • 24 cm, dan past een korfje maat 6
  • 25 cm, dan past een korfje maat 7
  • 26 cm, dan past een korfje maat 8

De zwarte draadkorfjes kosten €20,- per stuk, exclusief verzendkosten.
U kunt uw bestelling opgeven bij Eleonora de Kort, eleonora@deboskapel.nl
Betalen doet u naar bankrekening ING 5178694 t.n.v. Voordewindhond te Hilversum.

×

TOP